Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bazı İpuçları

YazarMesaj
ozan

ozan

Bazı İpuçları Empty
MesajKonu: Bazı İpuçları   Bazı İpuçları Icon_minitimeC.tesi Ara. 22, 2007 5:30 am

Belki bilen vardır ama bn yinede yaziim:

1)Map'i açın.Town'a gidin.Gift Shop'a girin!Sonra giyisi katalogunu açın.3 kar tanesi var onlardan ortadakine tıklayın.Katalogta bulunmayan bir eşya çıkıyor(unuttum ama çıkıyor).
Not:Bu hile Premium(member) üyeler içindir.Ayrıca Noel'e özeldir ve Noel'den sonra kaybolabilir demedi demeyin! Rolling Eyes
2)Hala Gift Shop'tayız.Pizacı kıyafetlerini satın almadan önce pizanın üstüne tıklayın.Pizanın üstünde bir balık belirecek.Öyle satın alın.O zaman (sanırım) Fish Dish yapabilirsiniz.(memberlar için).
3)Ski Village'e gidin.Balık tutulan yere gidin.Orada mouse(fare)'unuzu muma götürün!Sönüyor!(Sır)
4)Puffle'ınız çok üzgünse onu önce besleyin sonra yıkayın ihtiyaçları karşılanır.(En azından kırmızı ve mavi puffle'da işe yarıyor! Smile )

Daha çok biliyorum ama burada yazıyor zaten!
ozan

ozan

Bazı İpuçları Empty
MesajKonu: Geri: Bazı İpuçları   Bazı İpuçları Icon_minitimeC.tesi Ara. 22, 2007 5:31 am

Yeni!!Kendim buldum!

5)Map'e girin.The Beach'e girin.Deniz fenerine girin.Orada yukarı kata çıkmadan "To Top" yazılı tabelaya tıklayın!Yürümeden yukarı çıkın.
6)Plaza'ya gidin.Kanalizasyon kapağına tıklayın.Aşağı inin.
7)Night Club'a gidin.Turntable (resimimde çaldığım şey) 'ın sol tarafındaki bass'a tıklayın aşağı inin.Orda eski gazeteleri okuyun!

Bazı İpuçları
1 sayfadaki 1 sayfası