Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

KOMİK FIKRALAR

4 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePerş. Kas. 15, 2007 2:34 am

Bildiğiniz en komik fıkraları yazın
http://kubilay1.editboard.com
c.ronaldo

c.ronaldo

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePerş. Kas. 15, 2007 2:46 am

Genç bir sanatçı adayı kız, doktoruna telefon açıp aldığı randevuya gelemiyeceğini söyledi.

Doktor sordu: -"Neden çok mu hastasınız?"

-"Yoo değilim. Yalnız bugün bir prodüktöre gidip bir rol istedim. Sonra terzime gittim. Daha sonra ev sahibiyle kira meselesini tartıştık.

Kısacası doktor bey, bir defa daha soyunacak halim kalmadı!"
c.ronaldo

c.ronaldo

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePtsi Kas. 19, 2007 1:22 am

Alman,Fransız,İngiliz ve Temel Küçük bir uçakta seyahat ederlerken yardımcı pilot heyecanla gelerek

-"Bakın büyük bir sorunumuz var,uçağın motoru arızalandı ve düşüyoruz.Bu yüzden uçaktaki yükü haf
ifletmemiz lazım.içinizden birisi kendini feda etmek zorunda" deyince .
Herkes birbirinin yüzüne b
akmaya başladı.Kısa bir sessizlikten sonra Alman gururla ayağa kalkarak
-"Çok yaşa Almanya" diye
rek bağırdı ve kendini aşağı attı.
Fakat on dakika sonra yardımcı pilot gelerek aynı şeyleri söyle
di.Bu sefer Fransız gururla ayağa kalktı ve
-"Çok yaşa Fransa" diyerek kendini aşağı attı.
Faka
t biraz sonra yardımcı pilot gene gelerek
-"Maalesef inebilmek için son bir kişinin daha kendini
feda etmesi gerekiyor" dedi.Temel ve İngiliz bir müddet birbirlerine baktılar ve Temel gururla ayağ
a kalkarak
-"Çok yaşa Türkiye" diye bağırdı ve İngilizi tutup aşağı attı
c.ronaldo

c.ronaldo

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePtsi Kas. 19, 2007 1:24 am

bi adam günah işleyip allahım şeytana uydum beni affet yine işleyip allahım şeytana uydum beni affet dermiş bi gün yine günah işlemiş ve allahım şeytana uydum beni affet derken şeytan bokyiyenin oğlu işleyip te benişm üstüme ne atıyon demiş
c.ronaldo

c.ronaldo

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePtsi Kas. 19, 2007 1:26 am

Nasreddin Hoca , aksamdan yarinin planlarini yapar ve keyifle sedirine uzanir. Bunu goren hanimi Hocam, guzel planlar yaptin ama bi Insa\'Allah demedin der. Hoca bunun uzerine, ya hatun sayet hava kotu olursa bodurumu duzeltecegim, iyi olursa tarlaya gidecegim. ee.. bunun insa\'Allahi masa\'Allah\'i yok der..
c.ronaldo

c.ronaldo

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePtsi Kas. 19, 2007 1:27 am

BİRGÜN NASRETTİN HOCA YÜRÜRKEN DEMİŞKİ, EVE ET GÖTUREYİM ALMIS 2 KİLO ET GÖTÜRMÜŞ. HANIMINA AKŞAM BUNU PİŞİRDE AFİYETLE SEN BEN VE ÇOCUK YİYELİM, SORA NASRETTİN HOCA PAZARA GİTMİŞ, KARISI PİŞİRİP SOFRAYA KOYMUŞ. AKŞAM HOCA GELMİŞ HANIMI VE KENDİSİ OTURMUŞLAR AMA ÇOCUK YOK 2 SAAT BEKLEMİŞLER GELMEMİŞ TAVUĞUNDA BİR BUTU YOKMUŞ NEYSE HOCA ALMIŞ FENERİNİ ELİNE ALMIS,

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt aaaaaaaaaaaaaaghhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmetttttttttttt diye bağırmıs ve çocuk tavuğun bir butunu yediği için ve babasıda tavuğu son parasıylaaldığı için evden kaçmış ve babası onu bulmu ve birdaha yapmıycana söz vermiş.
Admin
Admin
Admin
Admin

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePtsi Ara. 03, 2007 11:36 am

Arkadaşlar sizde fıkra yazın
Admin
Admin
Admin
Admin

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimeSalı Ara. 04, 2007 12:23 am

fıkralarımız güzel dimi?
Admin
Admin
Admin
Admin

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimeCuma Ara. 07, 2007 2:46 am

Temel dut gibi sarhoştur...küçük aptesti de gelince meyhanenin tuvaletine gider...tuvalette yanındakilere sorar:

" Ula uşaklar benim elimde bir şey görüyor musunuz?"

"Hayır..."

"Desenize ben donuma işiyorum
Admin
Admin
Admin
Admin

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimeCuma Ara. 07, 2007 2:46 am

adamın biri yolda yürüyormuş .adam bağara bağara fener fener diye bağırmış ama adam şaşırmış.aradan 5 dk geçmiş galatasaray galatasaray diye bağıran bir adam geçmiş ada gene şaşaırmış. birden fenerliler sevinmiş. şaşıran adam sormuş niye seviniyosunuz.fenerli: galatasary 7 kişi kaldı ondan :ama birden üzlüğr neden üzldünüz;gs bize 7 tane çaktı ama biz ise mısır çaktık .adam demiş bu futbol kaç kişi oynanıyi demiş.fenerli 11 kişi .adam ula allahatan 7 kişi kalmışlar 11 kişi olsalar ne yapardınız.adam heeee demiş.sen nerden geldin be adam .adam uzaydan .uzaydan mı uzayda biile bu maç konuşuluyor ben maç yorumcusuyum ama sizin kadar kek birini görmedim çünkü hepiniz fenerbahçelisiniz.adam hepsi buna dalar ulaaaa hem yeniliyorlar hemde dövüyorlar. ....... artık ben galatasaraylım . sizi de uzayda lşikayet edecem ananızı pastırma yollayacağım.
Admin
Admin
Admin
Admin

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimeCuma Ara. 07, 2007 2:47 am

Bir gün Temel Mike Tayson ile ünvan maçına çıkmış.
Daha ilk yumrukta Temel nakavt olmuş.
Hakem bir, iki, üç dört.. sayarken menejeri Temel in kulağına;
- Sakın dokuzdan önce kalkma.
Temel hafifden gözlerini aralayarak menejerine;
- Saat kaç?
Admin
Admin
Admin
Admin

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimeCuma Ara. 07, 2007 2:47 am

Derbi maçından bir gün önce, iki taraftar konuşurlarken, biri sorar:
- Yarın maça geliyor musun?
- Hayır gelmiyorum, karım izin vermiyor.
Diğeri: - Bak, bu işin kolayı var. Maçtan iki saat önce karımı kucaklıyorum, yatak odasına götürüyorum. Üzerindeki parçalarcasına çıkarıyorum, deliler gibi sevişiyoruz. O mutlu bir şekilde yatarken, ben de kaçıp koşa koşa maça geliyorum. Sen de bu yolu dene. Önceleri benim karım da izin vermiyordu.

- Olur.
Maçtan sonraki gün iki arkadaş yine buluşurlar: - Dünkü maçta yoktun? Yoksa dediklerimi yapmadın mı?

- Yaptım, ama bak anlatayım. Maçtan iki saat önce, dediğin gibi karımı kucaklayıp yatak odasına götürdüm. Önce giysilerini parçalarcasına çıkardım, sonra yatağa fırlattım. Tam pantolonumun düğmelerini açarken, "Yahu boşver, bizim takım bu sezon bunca zahmete değecek kadar güzel oynamıyor zaten." deyip vazgeçtim.

Admin
Admin
Admin
Admin

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimeC.tesi Ara. 08, 2007 7:00 am

Temel sabah ucagi ile Paris'e gidiyor. Islerini tamamlayip aksam ucagi ile Istanbul'a donecek. Aksilik ucagi kacirir. Saat 23.30 da luks bir otelin yolunu tutar. Odasina cikip uyur. Sabah 07:00 de resepsiyona gidip hesabini sorar. Eline bir fatura tutustururlar : 400 $ !!! Temel sasirir
"Lan bir basimizi koyduk ve kalktik 400 dolar olur mu?"der
"Ama efendim hizmetlerimiz var."
Temel tekrar faturaya bakar T.K.P 100$
"T.K.P ne?"
"Tenis kortlarini kullanma parasi"
"Ben kullanmadim ki, der Temel"
"Kullansaydiniz efendim 6 tane kortumuz var", der resepsiyon memuru.
Temel yine faturaya bakar. H.K.P 150$
"Bu ne?"
"Havuzu kullanma parasi."
"Iyide kullanmadim ki" der Temel. Resepsiyon memuru gayet sakin bir sekilde;
"Kullansaydiniz 3 tane havuzumuz var 2 tanesi olimpik."
Temel cok sinirlenir ve hemen bir kalem ister ve faturanin altina yazmaya baslar.
"T.S.P 500$." ve resepsiyon memuruna uzatir.
"Ver bakalim 100$ sizin de bana 500$ borcunuz vardir" der Temel.
Resepsiyon memuru sasirir.
"T.S.P ne oluyor?"
"Temeli Si..me Parasi."
"Aman efendim olur mu oyle sey. Estagfurlah!" der resepsiyon memuru
"Kardesim got butun gece burdaydi, si...seydiniz!"
Admin
Admin
Admin
Admin

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimeC.tesi Ara. 08, 2007 7:01 am

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!
onur

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimeÇarş. Ara. 12, 2007 9:32 am

Genç Macar Sanatçı Arpad Sebesy multimilyoner Elmer Kelen'in portresini yapmak için görevlendirilmişti.Görev özellikle zordu, çünkü Kelen sadece uç kısa poz vermeye razı olmuştu.Sonuçta, Sebesy portrenin çoğunu ezberden yapmak zorunda kalmıştı. Kısıtlamalara rağmen, Sebesy portrenin Kelen'e yeterince benzediği görüsündeydi.Ancak, Kelen ayni fikirde değildi.Kibirli milyoner resmin kendisine benzemediğini öne sürerek portrenin parasını ödemeyi reddetti.Genç ressam resmini yapabilmek için saatlerce titizlikle çalışmıştı, ve birdenbire bunu gösterecek hiç bir şeyi olmadığını fark etti. Milyoner stüdyodan ayrılırken, sanatçı bir ricada bulundu," Portreyi size benzemediği için reddettiğiniz belirten bir mektup yazabilir misiniz?" Kelen bu kadar kolay kurtulduğuna sevinerek razı oldu.Aylar sonra, Macar Sanatçıları Derneği, Budapeşte Güzel Sanatlar Galerisinde sergi açtı.Kelen'in telefonu çalmaya başladı.Biraz sonra galeriye geldiğinde Sebesy'nin yaptığı portresinin, üzerinde "Bir Hırsızın Portresi " etiketiyle teshir edildiğini gördü. Mağrur milyoner resmin indirilmesini istedi.Mudur reddedince, Kelen resim kendisini topluma alay konusu edeceği için dava açmakla tehdit etti.Bunun üzerine mudur Kelen'in resmin kendisine benzemediği için almayı reddettiğini belirten imzalı mektubunu çıkardı. Milyoner artık resmin parasını ödeyip almaktan başka çare kalmadığını anlamıştı.Genç sanatçı sadece son gülen olmakla kalmamış, ayni zamanda güçlüğü karlı bir alışverişe dondurmuştu.çünkü milyoner resmi almağa kalktığında fiyatın eskisinden on kat daha fazla olduğunu görmüştü. Gördüğünüz gibi, güçlüklere teslim olmayı kabul etmemişti.Bunun yerine öfke ve acıya teslim olmaktansa yaratıcı ve yararlı bir kapı açacak bir yol duşundu.Kısaca ressam değerli bir prensip keşfetmişti
mahir
Moderator
Moderator
mahir

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePaz Ara. 16, 2007 10:36 am

birgün ali annesinden 500 kuruş ister annesi 500 kuruşu ne yapacaksın diye sorar ali bir yaşlı adama verecem der annesi nerdeymiş bu yaslı adam der ali de şu kosode dondurma satan adam diye cevap verır
mahir
Moderator
Moderator
mahir

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePaz Ara. 16, 2007 10:36 am

bi tane deli varmıs bu delininbi tane evi varmıs ama nedense evinden dısarı cıkmazmıis bi aakıllı sdelinin penceresine gidip sormu ya huuu deli adam sen hic evinden dısarı cıkmazsın deli adam iiiyide abi cıkamıyomki akılı niye kapı yok pencerede demir parmaklıklkarla kaplı iste kapı burdaya osahte kapı adammmm hahahhahaha
mahir
Moderator
Moderator
mahir

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePaz Ara. 16, 2007 10:37 am

temel ile dursun kahvede otururken
dursun: temele temelcigim herkes aya gıdıyor der bunu duyan
temel: bizde gunese gıderuz der
dursun: temele ama temelcigim biz gunese gıdersek yanarız der
temel de dursuna biz de aksam serinliginde gideriz der
mahir
Moderator
Moderator
mahir

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePaz Ara. 16, 2007 10:38 am

Amcası Murat'a sordu:
-Sınıfta en çok sevdiğiniz arkadaşınız kim?
-Ahmet amcacığım.Geçen ders yılı bütün sınıfa grip yaydı.Bu sayede yirmi gün okula gitmeyip tatil yaptık
mahir
Moderator
Moderator
mahir

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePaz Ara. 16, 2007 10:38 am

temel bir gün gözlükçüye gidip gözlük ister adam ne gözlüğü istiyosun diye sorar.temel ben okuyup yazamıyorum der adamda anladım sen yakın gözlük istiyosun der.temel bütün gözlükleri denemiş ama temel gene okuyup yazamıyomuş adamda sen okuma yazma bildiğinden emin misin demiş.temelde yoooo bilmek şartmı ki demiş.
mahir
Moderator
Moderator
mahir

KOMİK FIKRALAR Empty

temel fransız ve ingiliz 6 yıl hapse girerler 6 yıl hapisi yer ve çıkarlar çıktıklarında nerede kalacaklarını aralarında tartışırken fransız atılır:

-benim 6 bin katlı binam var isterseniz oaraya gidelim

ingiliz:

-benimde 850 bin katlı binam var isterseniz oraya gidelim demiş

temel:

-haçen uşaklar kavga edeysuz ama benim bir binam var hapse girmeden önce aşagı tükürdüm hala yere düşmedi demiş Smile)
mahir
Moderator
Moderator
mahir

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePaz Ara. 16, 2007 10:39 am

Temel birgün iş için Almanya'ya gitmek zorunda kalmıştı.Uçakta da Dünya Almanya Tükürük
Şampiyonu varmış.Tükürük şampiyonu Temel'e
doğru tükürmüş.Adam Temel'in alnını sıyırmış.Adam Temel'e:
_Ben Almanya Dünya Tükürük Şampiyonuyum,
demiş.Temel bu olayı umursamamış.Adam bir kere
daha tükürmüş.Bu sefer de Temel'in kafasını
sıyırmış.Temel dayanamayıp Tükürük Şampiyonun
suratının ortasına tükürmüş
mahir
Moderator
Moderator
mahir

KOMİK FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: KOMİK FIKRALAR   KOMİK FIKRALAR Icon_minitimePaz Ara. 16, 2007 10:39 am

Dursun bir gün Temele sorar:
-Ula temel sen bir öğünde kaç hamsi yeyisun?
-elli
-peki orucken ne kadar yeyisun?
-yüz
hayır
-oruçken bir tane yediğin zaman orucun bozulur ve diğer doksan dokuz taneyi oruc değilken yersun.
Temel bu espiriyi çok sever ve hemen bir arkadaşına söyler.
-Ula sen oruçken kaç hamsi yersin yirmi tüh espiriyi kaçırdın yüz deseydin espiri yapacaktım

KOMİK FIKRALAR
1 sayfadaki 1 sayfası