Temel, Amerikanin durduk yerde Irak'a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush'a telefon eder:"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"Bush, gülerek yanitlar: "Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"Temel düsünür:"Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:"Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der."Hmmm..." der Temel:"Sizu pir süre sonra arayacagum."Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush'u yeniden arar:"Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!"Bush, ilgiyle sorar:"Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."Bush güler:"Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!"Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir:"Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."Birkac hafta sonra Temel, Bush'u yeniden arar:"Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."Bush merakla sorar:"Neden?"Temel, moralsiz bicimde yanitlar:-"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!"